Från Borlänge till Leksand

Förra helgens resultat på Romme kan jag inte riktigt summera utan att bli alltför naiv och negativ. Men jag vann den inledande 110, vilket såklart var jättekul. Men urkass som jag är på att ta med de bra från dagarna så ligger allt fokus på DM klassen 120 som jag ramlade av i. Vi var felfria i den första omgången och utgick sedan som sista ekipage i omhoppningen, där ingen ännu varit felfri. Ni kan ju bara tänka er bilderna som snurrade i mitt huvud innan jag fick startsignal. Dum som jag är blev jag alldeles för ivrig i en situation där jag hade behövt vara iskall och endast lirka runt Chivas. Jag flög av på 3 hindret där de helt enkelt blev en total miss i kommunikationen. Jag ville ha tillbaka Chivas på 6 språng på linjen men Chivas ville springa på och helst ta 4, vilket ledde till en flygtur. Min rumpa är blå, men även efter denna tävling har jag en del erfarenhet att lägga i bagaget, vilket såklart är positivt.

Nästa tävling är imorgon och går av stapeln i Leksand där jag ska starta 1 ev 2 klasser på en liten söt irländar ponny i stallet som kan hoppa satan men bestämt sig för motsatsen. Hoppas på en rolig dag!


Mycket har hänt sedan sist

För några få timmar sedan kom vi hem efter ett par dagar i Karlstad på Hammarö horse show. Resultaten har inte varit strålande men erfarenheten har verkligen ökat med hästlängder förhör dagarna och jag har verkligen fått mersmak på de här med stora elit tävlingar. De är fantastisk evenemang och jag känner hur gärna jag vill spendera mesta delen av mitt liv med att andas dess atmosfär! Det har varit så häftigt att få rida på equalitylines stora fibersand bana igen, som har expanderat och blivit ännu maffigare sedan förra året. Ulle var på plats och coachade fram bra ridning från min sida och vi vet ju alla att de leder till bra språng. Några ryttartabbar får jag ändå ta på mig som helt ha berott på orutin. Jag kan verkligen konstatera att de är skillnad på de tekniska när man rider regionala och nationella klasser, men nästa gång löser jag förhoppnigsvis avstånden snäppet bättre. Att sedan Sverige eliten var på plats på grund utav WV grandprixen var bara grädde på moset! Det blir ett meeting att minnas! 

Nästa helg väntar distriktsmästerskapen i Borlänge som jag hoppas kunna göra ett bra resultat på!



RSS 2.0