Tävlingsdag -fantastiska ponny

Idag har jag varit relatift effektiv. Gick upp tidigt imorse vilket är skönt, jag tycker inte om att sova bort halva dagar! Gjorde klart stallet innan vi styrde bilen mot Insjön strax efter sju för att tävla med Ponnyn. Carro red överlag väldigt bra, men bäst i andra klassen och vi börjar se resultat. Hon och Bender har varit ute på banan i 1 år nu och saker och ting börjar falla på plats. Tittade tillbaka lite på året och vi räknade ut att han lyckats dra på sig 5 fel totalt under året, är det inte helt fantastiskt? Ett riv och ett tidsfel och ponnyn har aldrig tävlat innan denna tid. 
 
Nog babblat, när jag kom hem red jag en runda och Chivas känns pigg och fräsch och i helgen väntar tävling -roligt! 
bilden passar bra in eftersom det var finväder idag! 

Vilodag

Idag fick Chivas vila efter några pass med lite hårdare träning, men jag och mamma tog med hundarna och gick en runda på 40 minuter så både vi och djuren skulle få röra på sig lite. Vi blev dock lite chockade mitt i promenaden när Chivas stannade och skulle ta sig en tugga i diket och innan vi hann reagera så stod han på knä. Hann dock inte ta kort för min spontana reaktion var att heja på honom att resa sig direkt. Han såg själv inte ett dugg brydd ut så vi har egentligen ingen aning om som egentligen hände, men chockade blev vi! 
 
Imorgon tänkte jag hoppa lite om underlaget fortfarande ser bra ut på banan, hoppas det, är verkligen sugen på lite hoppning igen efter Chivas kortare break! 

Det är sådana här gånger man blir världsmästare

Kom iväg alldeles för sent till stallet idag pga regnet som aldrig slutade falla. Kvart i åtta satte jag sur som en citron på cykeln i regnet och halv bölade för jag tyckte så synd om mig själv. Men som den envisa gris jag är så red jag klättrings intervaller (10x4) vilket tog över en timme ute i regnet. När jag kom tillbaka var jag mycket gladare trots att jag var genomblöt och dessutom vart jag lite mera världsmästare än vad jag var igår! Nu är klockan 11 och jag precis kommit hem och ska nu slänga mig i sängen! 
 
Med tanke på denna bild verkar det som att jag var världsmästare på att äta när jag var liten. Det är jag iof fortfsrande också!

Ett viktigt inlägg

Tänkte bara kika in och säga hej! 
Det här är mitt första blogginlägg och det vill jag tillägna Anna som tjatat hål på mina öron och ögon tills jag gick med på att börja skriva lite smått igen. Villkoren var att hon skulle fixa allt och jag fick skriva endast när jag hade något vettigt att pubilicera. Jag hör till gruppen av talanglösa skribenter och därför får ni ha lite överseende med texter och fomuleringar här. Hoppas det är någon eller några som kan uppskatta detta i alla fall, kram så länge! 
 
en solig dag i Falun 2012

RSS 2.0